Rólunk

Tömören
Vállalatunk egyedi reklámanyagok tervezésére, gyártására szakosodott, így igyekszünk hagyományos és teljesen egyedi hűtő mágneseket is kínálni ügyfeleinknek. Gyors szállítási határidővel, térítésmentes látványtervvel vállaljuk hűtő mágnesek elkészítését. A mágnesek árajánlatait is gyorsan elkészítjük, így Ön az igényeinek megfelelő egyedi hűtő mágnest is könnyedén megrendelheti.

A hűtő mágnes kiváló reklámeszköz, gyorsan, könnyen, egyedi kivitelben is gyártható. A hűtőmágnesek költségei sem megterhelők, így nagy darabszámban is gyárthatók, így nagyszámú célcsoportban ajándékozhatók. A hűtő mágnes mint reklámeszköz hozzáigazítható promóciókhoz, hozzácsomagolásokhoz, DM kampányokhoz, rendezvényekhez. A hűtő mágnes és az azon szereplő marketing üzenet folyamatosan és rendkívül hosszú távon szem előtt marad, így kiválóan használhatók többek között az FMCG szektorban. Az egyszerűbb sík hűtő mágnesektől, a különböző anyagokkal és funkciókkal, egyedi formákban és méretekkel kombinált mágneseken túl egészen a 3D termékekig bármilyen termék kialakítható.

További nagy előnye a hűtőre helyezett mágneseknek, hogy sokféle praktikus funkció is adható azoknak, hiszen a bevásárlólistától az otthoni üzenőfalig vagy éppen családi fotók képkereteként, puzzleként,  mágnesen poháralátétként, naptárként, óraként, sörnyitóként is használható. Kérje rapid árajánlatunkat, térítésmentes látványtervünket hagyományos vagy éppen teljesen egyedi hűtő mágnesek gyártása kapcsán.

Cégünk standard kivitelek mellett egyedi hűtőmágneseket térítésmentesen tervez, költség hatékonyan gyárt és gyorsan szállít...

videómarketing
facebook lehetőségek
online ügynökség
Hírdetés